Category
Espai

Espai familiar “La nau”, Can Batlló

L’eix articular del projecte es basa en l’ideari que s’extreu del tractament d’espais a les diferents naus que actualment estan en funcionament al recinte Barceloní de Can Batlló. Reutilitzant els materials sobrants del recinte i fent ús de materials reciclats i economics, s’utilitza de forma repetida el palet com a element desenvolupador de tot el projecte en si.

El tractament que es dona al contingut i al programa de l’espai familiar és completament orgànic i amb formes naturals, contraposat al continent, completament ortogonal.

Les conclusions finals són positives, ja que l’aprenentatge assolit en el proceés del projecte és important i personalment molt enriquidor. La flata de temps contraposada a un procé lent, però no negatiu, na ha permès veure’n la realització final, però segurament es continuarà desenvolupant. Això si, amb molts canvis.

Treball final de Grau, retitulació 2014

error: Content is protected !!